Blogs

Ik doe regelmatig EHBO inzetten voor het Rode Kruis. Vaak zijn het sportevenementen of muziekfestivals. Maar mijn inzet van gisteren was een bijzondere, èn met een gouden randje.

Reacties(4) LEES HET HELE ARTIKEL

We gaan ervoor; samen honderd kilo afvallen! Dat lijkt een heleboel, dat is het ook. Maar wij hebben voldoende vertrouwen in het programma en dat wij deze uitdaging samen kunnen volbrengen. Sportschool Hansie heeft helaas nog een addertje onder het gras.

Reacties(4) LEES HET HELE ARTIKEL

Al tijden staat het ons tegen, ons postuur. Wij vallen momenteel in de klasse zwaargewichten. Jammer maar helaas. Of niet? Is dit onze toekomst? Nee, liever niet. Toch konden wij de knop niet volledig omzetten. Tot 14 januari 2017.

Reacties(4) LEES HET HELE ARTIKEL

Het is nog vroeg. De lamp boven de eetkamertafel brandt en we zitten rustig met z’n vijven te ontbijten. Het is stil en het enige geluid dat duidelijk hoorbaar is, is het gesnurk van Gandor.

Reacties(0) LEES HET HELE ARTIKEL
1000_woorden_2_medium

Je zult het maar meemaken, het verhaal van de gehaaide zakenman Jack McCall. Hij weet precies welke woorden hij moet gebruiken om zijn zaken rond te krijgen.

Reacties(2) LEES HET HELE ARTIKEL
Img_6561_medium

Het is me gelukt! Dit verschrikkelijk nieuwsgierig aagje is een nachtje weg geweest zonder van tevoren te weten waar het reisje naar toe zou gaan. En dan ook nog eens met 19 dames, vrouwen in zaken.

Reacties(1) LEES HET HELE ARTIKEL

Hoe leuk is het om twee beroepen te combineren? Nou, dat is erg leuk kan ik uit ervaring vertellen. Ik ben, zeg maar, een tekst schrijvende aannemer.

Reacties(0) LEES HET HELE ARTIKEL
Justin_tijm_medium

De mussen vallen dood van het dak en ik heb een afspraak van een hele dag. En dan ook nog in een kantoorgebouw. Ik lijk wel gek, een zwembad is vandaag een betere plek voor mij. Maar goed, ik wil mijn website toch wel heel graag in de lucht hebben.

Reacties(0) LEES HET HELE ARTIKEL