Schrijven

Sterke teksten voor een betere dialoog met je klant

Heb je een verhaal in je hoofd, maar krijg je het niet op papier?

Zwetend zit je achter je computer, te staren naar een wit vel. Voor de zoveelste keer heb je noodgedwongen tijd in je agenda vrijgemaakt om te schrijven. Het is absoluut niet jouw ding, maar hoe moeten klanten weten wie je bent als je niets op papier hebt staan. De deadline nadert en je weet ineens wat het principe writers block inhoudt.

Met het wegtikken van de tijd besef je ineens wat een geld dit allemaal kost. Jij die hier je tijd zit te verdoen, terwijl het echte werk blijft liggen. Je weet ook dat je nog heel veel momenten kunt prikken, maar het vel zal altijd leeg blijven. Je wordt overvallen door een gevoel van paniek. Dat moet toch op te lossen zijn?

Zelf geen omkijken hebben naar de teksten van je eigen website, brochure of nieuwsbrief. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Dat je daar niet eerder aan hebt gedacht is niet zonder reden. Ik hoor je denken: wie kan mijn verhaal nu beter vertellen dan ikzelf? Ik weet toch zelf het beste wat er op papier moet komen te staan? Inmiddels heb je gemerkt dat het niet eenvoudig is dat wat je in je hoofd hebt op papier te zetten.

Wat jij nodig hebt is iemand die:

  • luistert
  • jouw verhaal op papier kan zetten
  • zich kan inleven
  • foutloze teksten schrijft

 Jij zoekt mij. Een tekstschrijver die jou deze tijdrovende klus uit handen neemt.

Met goede teksten kun jij je lezer raken, aansporen tot actie of gewoon informeren. Dat ligt aan het doel van de tekst. Dus dat gaan we eerst uitzoeken. Wat wil je eigenlijk bereiken? Wat wil jij dat op papier kom te staan? Door het inschakelen van een tekstschrijver hoef je daarnaast zelf niet meer te ploeteren achter je computer en kun je geld gaan verdienen met andere activiteiten.

Ik kan jou daarbij helpen. Als jij je teksten door mij laat schrijven krijg je:

  • een persoonlijke aanpak
  • een duidelijke, heldere en effectieve tekst
  • advies over vindbaarheid

Om goede teksten te krijgen hoef je echt geen prater te zijn. Ik ga jou interviewen en kom altijd tot de antwoorden die ik nodig heb voor een goed verhaal. Jouw verhaal. Dit zijn geen tijdrovende praatsessies, ik heb je niet voor niets een besparing van tijd beloofd.

Twijfel je nog? Dat begrijp ik best. Bij het inschakelen van een tekstschrijver leg je de bal ineens bij een ander neer. Dat is behoorlijk spannend. Maar vraag je vooral af hoeveel tijd het je nu al gekost heeft en hoeveel er daadwerkelijk op papier staat. Je staat er niet meer alleen voor. En ben je na de eerste ronde nog niet helemaal tevreden? Er zit een gratis correctieronde bij de prijs inbegrepen. Zo loop je ook geen risico dat je het uiteindelijk alsnog zelf moet doen.

Voor meer informatie over mijn dienstverlening, neem je contact met mij op via telefoon of e-mail.

17 feb 2017

17 feb 2017

De start

We gaan ervoor; samen honderd kilo afvallen! Dat lijkt een heleboel, dat is het ook. Maar wij hebben voldoende vertrouwen in het programma en dat wij deze uitdaging samen kunnen volbrengen. Sportschool Hansie heeft helaas nog een addertje onder het gras....

01 feb 2017

01 feb 2017

Dag des oordeels

Al tijden staat het ons tegen, ons postuur. Wij vallen momenteel in de klasse zwaargewichten. Jammer maar helaas. Of niet? Is dit onze toekomst? Nee, liever niet. Toch konden wij de knop niet volledig omzetten. Tot 14 januari 2017....

27 okt 2016

27 okt 2016

De vlindervagina

Het is nog vroeg. De lamp boven de eetkamertafel brandt en we zitten rustig met zā€™n vijven te ontbijten. Het is stil en het enige geluid dat duidelijk hoorbaar is, is het gesnurk van Gandor. ...

12 nov 2015

1000_woorden_2_medium

12 nov 2015

1000 woorden

Je zult het maar meemaken, het verhaal van de gehaaide zakenman Jack McCall. Hij weet precies welke woorden hij moet gebruiken om zijn zaken rond te krijgen. ...